Alıntı:
ExELaNcE´isimli üyeden Alıntı
bu söz kime ve neden?
|
cevabını vereyim efendim.. dünya kurulalı habil ile kabilden bu yana kan dökülür dünyada. normaldir insanız, bir taraf vurulurken bir taraf vurur.. bunun örnekleri dünyada çok ama hiç bir örnek kurtuluş savaşının yerini tutamaz..
şimdi dediğim gibi yukarıda bir mektup var gayet iyi yazılmış ama bir insan kendine yardım etmiyorsa hiç kimse ona yardım etmez..
sizle savaşanlarla siz allah yolunda savaşın bu ayettir filistine bakıyorsun orada savaş varmı bence yok orada ne savaş var ne cihad.. cihadın kadını erkeği yoktur düşmana karşı yapılır.. orada olan şu bacak kadar bir çocuk mantığın alamayacağı bir şey yapıyor sapanla 40tonluk çeliğe taş atıyor çocuk vuruluyor sonra binler toplanıp düşmana atılması gereken mermiyi havaya sıkıyor bildik intikam yeminleri sonra abileri korkak fareler gibi bilinmeyen bir yerden israile katruşya füzeleri atıyor karşı saldırıda ise 5 mendille ağlayıp bizi vuruyorlar diyor bunun adı cihat değil..
cihat nedir? kendi tarihimden örnek versem ırkçı dicekler bu yüzden çeçenistan diyorum. ordaki insanlık dramı 10 filistini cebinden çıkaracak nitelikte ve ordaki insanlar gerçek bir savaş içinde.. nedir gerçek savaş? arazide ailelerinde uzak yaşıyorlar ve hepsi çoktan son dualarını etmiş kadını ve erkeği hiç biri boşuboşuna binbela bulduğu mermiyi artislik yapıp havaya boşlatmıyor çünkü düşman belli vurulacak yer belli ve vuruyorlar 4 milyonluk rus ordusu tonlarca çeliğiyle onlara karşı koyamıyor, çeçenler vuruyor aç karna, yarı çıplak mermi hesabı yaparak vuruyor.. filistindeki gibi onları bekleyen bir ambulanslarıda yok acı fazla ve ölümcül ise en yükse rütbeli komutan yaralı çeçeni acı vermeyecek şekilde öldürüyor..
çeçenler cihat ederek ölürken savunma yada saldırı halinde ölürken başı dik alnı açık ölürken cihadın gerçek anlamını yaşarken..
filistinliler sindikleri yerde korkak fareler gibi ölüyorlar.. yada elalemden salyasümük yardım istiyorlar
ve iddia ediyorum çeçenlerin onda biri kadar erkek ve cihadın anlamını bilip uygulayabilselerdi şimdiye kadar israil kalmazdı ve yine iddia ediyorum eğer müslüman halkı filistin kadar çeçenistana yardım etselerdi çeçenler şimdi moskovadaydı..
Biz kişisel kahramanlıklarla uğraşmıyoruz. Yalnız size Bomba Sırtı olayını anlatmadan geçemeyeceğim. Karşılıklı siperler arasındaki mesafe sekiz metre, yani ölüm muhakkak... Birinci siperdekilerin hiçbirisi kurtulmamacasına düşüyor. ıkinci siperdekiler onların yerini alıyor. Fakat ne kadar imrenilecek bir soğukkanlılık ve tevekkül ile biliyor musunuz? Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor ve en ufak bir çekinme bile göstermiyor.
mustafa kemal atatürk çanakkale hatıraları
BENİM ATALARIM KİMSEDEN SALYA SÜMÜK YARDIM İSTEMEDİ.. AÇTILAR VE SİLAHLARIDA OLMADIĞI MALUM
alın size gerçek cihad gerçek erkek gerçek halk SONUNA KADAR İZLEYİN
http://www.youtube.com/watch?v=1G2iN...eature=related