eklenmiş olan resmin âleminize akseden mânâsını Risâle-i Nurdan -çok uzun olmamak şartıyla- vecize olarak bulup ekliyoruz bu başlıkta.
Vecizeyi bulan, resim ekleyip kendinden sonra gelene vecize bulduruyor..
Bir çeşit forum oyunu gibi fakat alışınca, seyrine doyulmayan film kareleri hâline geliyor..
__________ Alıntı
Başka bir forumda görmuşdüm. faydalı olacağını düşündüyüm için burda da açalım diye düşündüm.
__________________ Amelinizde rıza-yı İlâhî olmalı.
Eğer O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok. Eğer O kabul etse, bütün halk reddetse tesiri yok.
O razı olduktan ve kabul ettikten sonra, isterse ve hikmeti iktiza ederse, sizler istemek talebinde olmadığınız halde, halklara da kabul ettirir, onları da razı eder.
Bismillah deyip,İlk resmi ben eklıyorum. Sonrakı kardeşde vecize bulub, yeni resim ekler:)
__________________ Amelinizde rıza-yı İlâhî olmalı.
Eğer O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok. Eğer O kabul etse, bütün halk reddetse tesiri yok.
O razı olduktan ve kabul ettikten sonra, isterse ve hikmeti iktiza ederse, sizler istemek talebinde olmadığınız halde, halklara da kabul ettirir, onları da razı eder.
Konu uhuvvetnur tarafından (08-09-2010 Saat 08:50 ) de değiştirilmiştir..
şualar | dördüncü şua | 76
bu kainatta görünen bütün güzellikler öyle bir güzelden geliyorki,bu mütemadiyen değişen ve tazelenen kainat,bütün mevcudatiyle ayinedarlık dilleriyle ,o güzelin cemalini tavsif ve tarif eder
Hem mahlûkatın her bir tabakasında az ve çok, küçük ve büyük, has ve âmm her birisinde, has bir tecellî, has bir rubûbiyet, has bir isimle cilvesi vardır.